Κοινωνικές Εκδηλώσεις

Katsaplias

Γάμος - Βάπτιση - Αρραβώνας

Μετά τις τελετές του γάμου, του αρραβώνα & της βάπτισης, συνηθίζετε να ακολουθούμε τα έθιμα και να διοργανώνουμε μια δεξίωση για να ευχαριστήσουμε τα πρόσωπα που μας τίμησαν με τη παρουσία τους, σε μία από τις σημαντικότερες μέρες της ζωής μας.

Παιδικά πάρτυ

Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε για τους μικρούς μας φίλους νοστιμιές για το παιδικό τους πάρτυ. Χρησιμοποιούμε αγνά υλικά, επιλεγμένα προσεκτικά και όλες οι δημιουργίες γίνονται στο χέρι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα παιδιά θα απολαύσουν τις γεύσεις μας, αλλά και την πλήρως εξοπλισμένη παιδική χαρά μας.
 
Λοιπές κοινωνικές εκδηλώσεις

Δεν αναλαμβάνουμε όμως μόνο γάμους, βαπτίσεις, αρραβώνες και παιδικά πάρτυ. Μπορούμε να καλύψουμε κάθε κοινωνική εκδήλωση, όπως εταιρικές συνεστιάσεις, μνημόσυνα, χορούς συλλόγων κ.α. . Διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό και τον χώρο για να πραγματοποιήσουμε άρτια, όλα όσα επιθυμείτε.


* Όλες οι εκδηλώσεις γίνονται κατόπιν συνεννόησης για τον αριθμό των ατόμων και το μενού.

 
Επιλέξτε αυτό που θέλετε...

Δημιουργούμε μενού για όλες τις περιστάσεις, μη διαστάσετε λοιπόν να μας καλέσετε για να σας δώσουμε μια προσφορά. Έχετε τη δυνατότητα να δείτε και να ελέγξετε το μενού της επιλογής σας μέσα από δείγματα που θα σας διαθέσουμε.
Παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση και ανταγωνιστικές τιμές!

 

 

about-us-offer-1